Ömer Ertuğrul YİĞİT | 10:41
Sayın Mustafa Kemal Ekicim benim Ankarada komutanımdı lütfen kendisine haber verin kendisine face de arkadaşlık isteği gönderdim kendisini 31 yıldır görmüyorum.Selamlar

hasan ateşci | 23:53
Sarayköy müftülüğümüzden ayrılalı hayli zaman oldu.arkadaşlarımızın yarısı benim gibi ayrılmış hoş tedai çağrışımlarla o güzel günlerde yaşamanın orada cami inşa etmeyi öğrenmenin,denizli yi adım adım gezmenin hizmete vesile oluşunu hatırlamanın dayanılmaz zevkini tadarak görev yapmanın hazzını ve şevkini unutmak ne mümkün,irşad ve tebliğ görevlisi olan arkadaşlarıma selam ve sevgilerimi sunuyorum.

Metin | 12:32
Web sitenizi beğenerek ziyaret ediyorum. Başarılarınızın devamını dilerim. Saygılarımla.

hasan ateşci | 15:18
gerçekten sizleri çok özledim,en güzel günlerim bu müftülükte geçmişti şu an hatıralarla başbaşayım.selam ve saygılarımla

İlçe Müftümüz