İLÇEMİZDE MEVLİD KANDİLİ COŞKUSU

İLÇEMİZDE MEVLİD KANDİLİ COŞKUSU

İlçemizde Mevlid Kandili coşkuyla kutlandı.Peygamber Efendimizin doğumunun 1444. yıldönümü vesilesiyle Merkez Ağalar camiinde mevlid proğramı düzenlendi.Mevlit Kandili nedeniyle kadın,erkek,genç, yaşlı yüzlerce vatandaşımız camilerimize akın etti; Kur'an-ı Kerim,  Mevlid-i Şerif ve ilahiler dinlediler.

Akşam namazından sonra camiye gelmeye başlayan vatandaşların bir kısmı yatsı namazına kadar camide namaz kılarak dua etti. Görevlilerimiz tarafından Kur’an-ı Kerimler,ilahiler ve mevlid okundu.Kandil sebebiyle camileri dolduran genç, yaşlı, kadın, erkek herkes ellerini, bu gecenin hürmetine bağışlanmak ve Allah´ın rahmetine mazhar olabilmek için açtı;Âlemlere rahmet olarak gönderilen, kâinatın baş tacı, varlığımızı ve kurtuluşumuzu kendisine borçlu olduğumuz, müstesna şahsiyet, Peygamberimiz için okunan Kur´an-ı Kerim, mevlid ve ilahileri dinlerken O´nun huzurunda olmanın lezzetini tattı. Programı gözyaşları ile takip eden cami cemaati, bol bol dua etti.

Yatsı namazını İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK kıldırdı.Program,İlçe Müftümüzün duası ile sona erdi.