ÇINARLI CAMİMİZDE SABAH NAMAZI BULUŞMASI

ÇINARLI CAMİMİZDE SABAH NAMAZI BULUŞMASI

İlçemizde katılımın her hafta arttığı sabah namazı buluşmaları devam ediyor. Bu hafta,Merkez Çınarlı Camiimizde sabah namazı buluşması yapıldı. Buluşma sabah ezanının okunmasının akabinde Yasin-i şerif okunmasıyla başladı.Sabah namazı, İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK’in imamlığında kılındı. Namazdan sonra zikir, salavât ve tesbihat okundu. İlçe Müftümüzün önderliğinde dua edildi.Buluşmaya katılan cemaate süt ve kahvaltı ikram edildi. Proğram, İlçe Müftümüzün yaptığı yemek duasıyla sona erdi.

Cemaat, buluşmaya katılmak için Cuma günlerini iple çektiklerini ifade ederek , birlik ve beraberliği arttıran bu buluşmaları organize ettiği için İlçe Müftümüze teşekkür ettiler.İlçe Müftümüz de,’’ Katılımınız için asıl biz teşekkür ederiz.Sizleri bir arada,birlik beraberlik içinde görmek bizleri memnun ediyor.İnşallah bu buluşmalarımıza devam edeceğiz.’’ dedi.