GARNİZON KOMUTANINDAN ZİYARET

GARNİZON KOMUTANINDAN İLÇE MÜFTÜMÜZE ZİYARET

Sarayköy Garnizon Komutanı Jan. Üsteğmen Yasin Özdemir, İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK’i makamında ziyaret etti.

İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK’ in Sarayköy İlçemizdeki yeni görevine başlamasından dolayı Jan. Üsteğmen Yasin Özdemir tarafından hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu. Garnizon Komutanı ile İlçe Müftümüz, makamında bir süre görüştüler.

Görüşmeyle ilgili olarak İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK; ’’Garnizon Komutanımızın bu nazik ziyaretleri bizi mutlu etmiştir. Müftülüğümüzü ziyaret edip bize,’’hayırlı olsun’’ dileklerinde bulundular.Kendisiyle İlçemiz hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Biz de en kısa zamanda iade-i ziyarette bulunacağız.Buziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.’’dedi.