İLÇEMİZDE MUHTEŞEM BULUŞMA

İLÇEMİZDE MUHTEŞEM BULUŞMA

Müftülüğümüze bağlı Merkez Hacı İrfan Mersin Camiinde sabah namazında muhteşem bir buluşma gerçekleşti.Sabahnamazı buluşmasına İlçe Kaymakamımız Sayın Aydın ABAK,Belediye Başkanımız Ahmet Necati ÖZBAŞ, İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK, işadamı Oktay Mersin,İlçemiz görevlileri ve 130’a yakın  cemaat katıldı.

Buluşma,sabahezanının okunmasıyla başladı.Ezanın okunmasıyla birlikte İlçe Kaymakamımız ve diğer misafirler camimize geldiler.Görevlilerimiz tarafından Yasin-i şerif ve aşırlar okundu.Sabah namazını İlçe Müftümüz kıldırdı.Namazdan sonra tesbihat yapıldı,dua edildi.

Camimizin yerini bağışlayan işadamı Oktay Mersin;’’Yıllardır burada namaz kılıyoruz.Ancak bu sabahki cemaati hiç görmedim ve birlikte kıldığımız namazdan aldığım hazzı daha önce hiç hissetmedim.İlk defa böyle muhteşem bir ortam gördüm.Bu buluşmayı organize eden İlçe Müftümüze ve buraya teşrif eden herkese teşekkür ediyorum.İnşallah bu buluşmalara devam edilir.’’dedi.İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız da İlçe Müftümüze teşekkür ettiler. Misafirlere kahvaltı ikram edildi.Buluşma,İlçe Müftümüzün yaptığı dua ile sona erdi.