MÜFTÜMÜZDEN GÖREVLİLERİMİZE TAZİYE ZİYARETİ

İLÇE MÜFTÜMÜZDEN GÖREVLİLERİMİZE TAZİYE  ZİYARETİ

İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK,bir süre önce annesi vefat eden Beylerbeyi Camii imam-hatibi Adem Yılmaz’ı evinde ziyaret ederek taziyede bulundu.Ziyarete İlçe Müftümüzle birlikte Merkez Camii imamları da katıldı.Ziyarette Görevliler tarafından Kur’an okundu,İlçe Müftümüz tarafından dua edildi.

Ziyaretle ilgili olarak İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK,’’Kardeşimizin annesine Cenab-ı Haktan rahmet;kendisine de sabır diliyoruz.Makamı cennet olsun inşallah. Müftülük olarak bir vesile ile personelimizi ziyaret ediyoruz. Onları daha yakından tanımak,varsa sorun ve sıkıntılarını dinleyip gidermek amacıyla evlerinde ziyaret ediyoruz.Bu ziyaretlerimizin çok olumlu geri dönüşümü oluyor.Diğer arkadaşlarımıza da ziyaretlerimiz devam edecek.’’dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren görevlilerimiz ise, “İlk defa bir Müftümüz evimizde bizi ziyaret edip çayımızı içti.İlçe Müftümüzün  bizleri evimizde ziyaret etmesi, bize çok büyük moral verdi,mutlu olduk. Müftümüz geldi ve yaşadığımız yerleri gördü. Böyle bir ziyareti gerçekleştiren İlçe Müftümüze çok teşekkür ediyoruz.” dediler.