İLÇE MÜFTÜMÜZE PLAKET

İLÇE MÜFTÜMÜZE PLAKET

İlçe Müftümüze, engelli vatandaşlarımıza yönelik  yapmış olduğu çalışmalarından  dolayı plaket verildi.Anadolu Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği,İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK’in engelli vatandaşlarımıza yönelik yapmış olduğu çalışmalara duyarsız kalmadı ve teşekkür ederek  plaket verdi.

Müftülüğümüzü ziyaret eden Anadolu Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Emrullah Bilgiç,’’Sayın Müftümüzün hem Sarayköy’de hem de daha önce görev yaptığı yerlerde engelli vatandaşlarımız için gerçekleştirdiği faaliyetleri gördük ve engelli kardeşlerimiz adına çok memnun olduk.Onlar adına teşekkür ediyoruz ve bu plaketi takdim ediyoruz.’’dedi.

İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK de,’’Rabbimiz,insanı en güzel şekilde yaratmıştır. Ancak bazı kullarını imtihan için âzâlarını noksanlaştırmıştır. Onlar,doğuştan veya sonradan engelli olmuşlardır.Engellilik hali,temel fonksiyonlar açısından bir eksiklik olsa da,insanî açıdan bir eksiklik değildir. İsmail Hakkının dediği gibi,’’Defineye mâlik viraneler vardır.’’ Belki onların Allah katındaki dereceleri daha üstündür.Hepimiz birer engelli adayıyız.Onun için engelli kardeşlerimize elimizden gelen iyiliği yapmaya çalışmalıyız.Biz de kendimizce ne yapabiliriz diye uğraşıyoruz. Rabbim engelli kardeşlerimize şifa versin;sağlıklı kardeşlerimize ve bizlere de sağlık ve afiyet ihsan etsin.’’dedi.