UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE SEMİNERİ

PERSONELİMİZE UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE SEMİNERİ

İlçe Müftülüğümüz tarafından personelimize yönelik,madde bağımlılığı ve uyuşturucu ile mücadele konulu seminer düzenlendi.

Müftülüğümüz toplantı salonunda gerçekleştirilen seminere İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK, İlçe vaizlerimiz,daire görevlilerimiz,imam ve müezzinlerimiz katıldı. Semineri, Denizli Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri verdi.Seminerde madde bağımlılığı,madde bağımlılığının zararları, tedavisi ve tedavi merkezleri hakkında bilgi verildi. Ayrıca,bir çok insanın merakla başladığı uyuşturucu maddenin bağımlısı olduğu,bu tür bağımlılıkların insanların hayatını körelttiği,bağımlı olan insanların iradesinin zayıfladığı ve kendilerine olan güvenlerinin azaldığı anlatıldı.Bu konuda da din görevlilerimize büyük görevler düştüğüne işaret edildi.

İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK de;‘‘Her konuda olduğu gibi,bu konuda da bize düşen görev ve sorumluluklarımız mutlaka vardır. Biz de bu sorumluluğumuzu daha bilinçli yerine getirebilmek için görevlilerimize bu semineri verdirdik.Daha huzurlu, daha yaşanabilir bir toplum için üzerimize düşen sorumluluklarımızı yerine getirmeliyiz.Özellikle gençlerimizi o  kötü alışkanlıklardan uzak tutmalıyız. Çünkü kötü alışkanlıklar bir kere ile başlar ve devamı gelir. Üzüntüyle görüyoruzki yapılan araştırmalar da bunu kanıtlıyor. Öyleyse bu konuda daha çok çalışmamız gerektiği âşikardır.’’dedi.