İLÇEMİZ BİR KUR’AN KURSUNA DAHA KAVUŞTU

İLÇEMİZ BİR KUR’AN KURSUNA DAHA KAVUŞTU

Sarayköy İlçe Müftülüğümüze bağlı Tepeköy Kur’an Kursu hizmete açıldı. Açılışa Denizli İl Müftümüz Veysel Çakı, İlçe Müftümüz Ahmet Dilek, İlçe Belediye Başkanı Ahmet Özbaş, daire amirleri ve belde halkı katıldı. İl Müftüsü Veysel Çakı, namazdan önce camide vaaz etti. Namazdan sonra açılışa geçildi.

Açılışta konuşan İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK, ‘’Bu binanın yapımına destek veren Belde halkına ve hayırseverlere, açılışımıza katılan ve bizleri yalnız bırakmayan İl Müftümüze, Belediye Başkanımıza,daire amirlerimize ve belde halkına teşekkür ediyorum.Halkımız burada Kur’an eğitimlerini, dini eğitimlerini alacaklar, başka yerlerde öğrenemeyecekleri güzel bilgileri burada öğrenecekler.  Burası,onuncu  Kur’an kursumuz. Üç tane daha kurs açma çalışmamız devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda onları da açmayı planlıyoruz. Bu kursumuzun da İlçemize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. ’dedi.

İl Müftümüz ve Belediye Başkanımız yaptıkları konuşmada kursun yapımına destek olan hayırseverlere ve İlçe Müftümüze teşekkür ettiler. Yapılan duadan sonra kurs hizmete açıldı. Açılıştan sonra kurs gezildi. Program, verilen yemek ikramıyla sona erdi.