HAYIRSEVERİMİZE DİYANET İŞLERİ BAŞKANIMIZDAN TEŞEKKÜR BELGESİ

HAYIRSEVERİMİZE  DİYANET İŞLERİ BAŞKANIMIZDAN TEŞEKKÜR BELGESİ

İlçemize bağlı Cumhuriyet Mahallesinde ikamet eden Naci Tezel, kendi mülkiyetine ait 1022m2'lik arsasını cami ve Kur’an kursu yapılmak üzere, Türkiye Diyanet Vakfı'na bağışladı. TDV'na yaptıkları bu anlamlı bağıştan dolayı,  Tezel’e TDV Mütevelli Heyeti Başkanı olarak, Diyanet İşleri Başkanımız Prof.Dr. Mehmet Görmez tarafından Teşekkür Belgesi gönderildi.

Teşekkür Belgesini, hayır sahibine TDV Sarayköy Şube Başkanı İlçe Müftümüz  Ahmet DİLEK verdi. Konuyla ilgili olarak İlçe Müftümüz,‘‘Cumhuriyet mahallesinde camimiz bulunmadığı için halkımız sıkıntı çekmekte.Cami yeri için görüşmelerimiz neticesinde Naci bey arsasını Vakfımıza bağışladı.Kendisine teşekkür ediyoruz.Bu bir sadaka-i cariyedir inşallah.Söz konusu arsa üzerine en kısa zamanda Cumhuriyet Mahallemizin acil ihtiyacı olan cami, kur’an kursu ve taziye evi yapacağız.Bir hayırseverimizden de bu camimizin kaba inşaatını yapma sözü aldık. dedi.