KUR’ANA GEÇİŞ PROĞRAMI YAPILDI

İSTASYON CAMİİMİZDE KUR’ANA GEÇİŞ PROĞRAMI YAPILDI

İlçe Müftülüğümüze bağlı İstasyon Camiinde Kur’ana geçiş proğramı yapıldı. İstasyon Camiinde açılan akşam kursuna katılan ve Kur’an geçen 19 kişi için Yatsı namazından sonra  proğram düzenlendi.Proğrama İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK, görevliler ve cami cemaati katıldı.Cemaatin,Kur’ana geçmelerinden dolayı çok heyecanlı oldukları gözlendi.

Onlara hitap eden İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK,’’ Peygamber Efendimiz (sa) hadislerinde;’’Kur'an; Allah'ın ipidir. O,apaçık bir nurdur. Onu okuyunuz. Zira Allah Kur'an okumaya karşılık her harfine on hasene verir"Kur'an, kalbi ve bedenî hastalıklarla, dünya ve ahiret hastalıkları için tam bir şifadır""Hangi evde Kur'an-ı Kerim okunursa orada bolluk, bereket çoğalır, şeytanlar uzaklaşır ve melekler oraya hücum eder." buyurmuştur.Sizleri tebrik ediyorum.Sizler inşallah bu müjdelere nail olacaksınız.Rabbim okuduklarımızla amel etmeyi nasip etsin.’’ dedi.

Kur’an öğrenen cemaat,İlçe Müftümüze ve görevlilere teşekkür etti.Proğram, yapılan ikram ve duayla sona erdi.