KUR'AN-I KERİMİ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI YAPILDI

İLÇEMİZDE KUR'AN-I KERİMİ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI YAPILDI

İlçe Müftülüğümüze bağlı Kur’an Kurslarımız arasında Kur'an-ı Kerim-i güzel okuma yarışması yapıldı. Kur’an Kurslarına katılımı arttırmak ve güzel Kur’an-ı Kerim okumayı teşvik etmek amacıyla Müftülüğümüze bağlı Kur’an Kurslarında okuyan öğrencilerimiz arasında Kur’an-ı Kerimi güzel Okuma yarışması yapıldı.

Belediye Konferans salonunda düzenlenen programa İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK, Vaizlerimiz, Kur’an Kursu Öğreticilerimiz ve öğrencileri ile Merkez ve Mahallelerden bayan vatandaşlarımız katıldı.Değerlendirme Komisyon Üyeliğini İlçe Müftümüz,Vaizimiz ve Kur’an Kursu Öğreticilerimizin yaptığı yarışma sonucunda Cumhuriyet Mahallesi Kur’an Kursumuz birinciliği elde etti.

Yarışma sonunda bir konuşma yapan İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK,‘‘Öğrencilerimiz, ilk defa böyle bir yarışmaya katıldılar.Hem yarışmacılar hem izleyenler çok heyecanlı idiler.Buraya çıkıp yarışma cesaretini gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Birincimiz,İl’de İlçemizi temsil edecek.Orada da inşallah iyi bir başarı gösterir. " dedi. Proğram,yarışmacılara hediyelerinin verilmesiyle sona erdi.