DENİZLİ VALİMİZDEN İLÇE MÜFTÜMÜZE MAAŞ ÖDÜLÜ

DENİZLİ VALİMİZDEN İLÇE MÜFTÜMÜZE MAAŞ ÖDÜLÜ

İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK,Denizli Valimiz Şükrü KOCATEPE tarafından ‘’MAAŞ ÖDÜLÜ’’ ile taltif edildi.

İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK,657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 122. ve 5442 Sayılı İl İdaresi Kanununun31/i maddeleri gereğince Denizli Valimiz Sayın Şükrü KOCATEPE tarafından maaş ödülü ile taltif edildi. Sayın Valimiz,Ödül Belgesinde;’’Din hizmetlerinin sunumu ve kalitesinin yükseltilmesinde göstermiş olduğunuz üstün gayret ve başarılarınızın sonucunda ‘‘Üstün Başarı Belgesi’’almanızdan dolayı ‘’ÖDÜL BELGESİ’’ ile taltifiniz uygun görülmüştür. Başarılarınızın devamını dilerim.’’ dedi.

İlçe Müftümüz de,’Çalışmalarımızın farkında olunmasından memnuniyet duydum. Sayın Valimize ve bu faaliyetlerde bize yardımcı olan tüm personelimize teşekkür ediyorum.Bu taltiflere daha da layık olmaya çalışacağım.’’dedi.

İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK,daha önce de üç defa Başarı Belgesiyle ödüllendirilmesinden dolayı Güney Kaymakamlığımız tarafından Üstün Başarı Belgesi ve ayrıca Başarı Belgesi ile taltif edilmişti.