İLÇEMİZDE MUHTEŞEM KONFERANS

İLÇEMİZDE MUHTEŞEM KONFERANS

İlçe Müftülüğümüz, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Hz.Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı konulu konferans düzenledi.

Belediye Konferans Salonunda yapılan programa İlçe Kaymakamımız Aydın ABAK, İl Müftümüz Veysel ÇAKI,İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK,Belediye Başkanı, İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı,Emniyet Müdürü, daire amirleri,ilçe başkanları ve ilçe halkı katıldı.

Program,Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK açılış konuşması yaptı.İl Müftümüz ve İlçe Kaymakamımız selamlama konuşması yaptı. Diyanet İşleri Başkanlığımızın hazırlamış olduğu sinevizyon, katılımcılar tarafından büyük bir beğeni ile izlendi. İmam-hatip ortaokulu öğrencileri ve imamlarımız tarafından  ilahiler ve na’tlar okundu. Yard.Doç.Dr. İdris Türk tarafından Hz.Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı konulu konferans verildi.

Konferansın sonunda İlçe Müftülüğümüz adına Yard.Doç.Dr. İdris Türk’e Kaymakamımız tarafından hediye takdim edildi. Konferansa yoğun bir katılım oldu.Konferans,halkımız tarafından büyük beğeni topladı ve ilgiyle izlendi.