ÜÇ AYLAR VE REGAİP KANDİLİ MESAJI

ÜÇ AYLAR VE REGAİP KANDİLİ MESAJI

İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK,Üç aylar ve Regaip Kandili vesile ile bir mesaj yayınladı.İlçe Müftümüz mesajında; ‘‘Cenab-ı Hakka sonsuz hamd-ü senalar olsunki bir rahmet ve mağfiret iklimine daha ulaşmış bulunmaktayız. Ulaşmış olduğumuz Üç aylar; insanların geçmişin muhasebesini yaparak geleceğe azim ve şevkle atılma fırsatı bulacakları, hata ve günahlardan temizlenip, daha fazla hayırlı ve yararlı işlere yöneleceği aylardır. Bu vesileyle Allah’a, Peygamberimize, ailemize, çocuklarımıza, milletimize ve tüm insanlığa karşı görev ve sorumluluklarımızın olduğunu bir kez daha hatırlayalım. Yüce Dinimizin bizden istediği kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insanî ve ahlâkî meziyetlerin yaygınlaşmasına, iyi bir Müslüman olarak Allah’a kulluk ve Hz.Muhammed  (s.a.)’e layık bir ümmet olmaya daha çok gayret gösterelim.

Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin ve bütün İslam âleminin Regaip Kandili ile üç aylarını kutluyor, ülkemiz ve bütün insanlık âlemi için huzur, barış ve saadete vesile olmasını temenni ediyorum.’’ dedi.