İLÇEMİZDE BAYANLARA ÖZEL KUTLU DOĞUM PROĞRAMI

İLÇEMİZDE BAYANLARA ÖZEL KUTLU DOĞUM PROĞRAMI

İlçe Müftülüğümüz tarafından, Kutlu Doğum Haftası vesilesiyle bayanlara özel bir program düzenlendi.

İlçe Müftülüğümüz tarafından bayanlara özel düzenlenen Kutlu Doğum programı, Belediye Konferans salonunda yapıldı. Katılımın yoğun olduğu proğramın açılış konuşmasını yapan İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK,‘‘Hz.Peygamberi her kesime her vesile ile anlatmaya gayret gösteriyoruz.Bugün de siz bayan kardeşlerimize özel bu konferans proğramımızı hazırladık.İnşallah faydalı olur. Sevgili Peygamberimizin bize öğrettiği İslamî prensiplerin hayatımıza aksederek dünya ve ahiret mutluluğumuza vesile olmasını diliyorum. Bu proğramın hazırlanmasında emek sarfeden Kur’an Kursu Öğretici ve öğrencilerimize; katılımınızdan dolayı sizlere ve konferans verecek olan İl Vaizemiz Aliye Arslan hanımefendiye teşekkür ediyorum.’’ dedi ve salondan ayrıldı.

Proğram,Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti.Her Kur’an Kurslarımızdan öğrenciler ilahiler,şiirler okudular.Bir gurup öğrencimiz de ‘Hz.Peygamberi anlamak’ adlı piyesi sergiledi.İl Vaizesi Aliye Arslan "Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı" konulu konferansını sundu.Proğram,hediye takdimi ile sona erdi.