EN GÜZEL VE ANLAMLI KUTLU DOĞUM HEDİYESİ

EN GÜZEL VE ANLAMLI KUTLU DOĞUM HEDİYESİ

Yürüme engelli Semanur’a en güzel ve anlamlı Kutlu Doğum hediyesi verildi.Sarayköy İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK  önderliğinde Güney İlçesinde başlatılan Mavi Kapak Kampanyası neticesinde alınan tam otomatik tekerlekli sandalye,yürüme engelli Semanur Harmandalıya Kutlu Doğum Haftasında hediye edildi.Proğramda konuşma yapan İlçe Kaymakamı Onur ŞATIROĞLU; ‘‘Kutlu Doğum Haftasının milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.Bu tekerlekli sandalyenin alınmasına öncülük eden ve bir yıl İlçemizde görev yaparak gönlümüzde hoş bir tat bırakan Sarayköy İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK’e ve Müftülük personeline de teşekkür ediyorum.Bu hediye,Semanur için de hayırlı olsun.O da inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.’’dedi.

İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK de konuşmasında;’’Bu yılki Kutlu Doğum teması,Hz.Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı idi.Biz toplumda,yaşlısı-genci,zengini-fakiri,sağlıklısı-engellisi hep birlikte yaşamaktayız. Bu hediyemizi de böyle bir günde Semanur’a hediye etmenin anlamlı olduğunu düşünüyorum.İnşallah bu hediyeyle,onun sıkıntılarına bir nebze çare olabiliriz.Daha önce Selimde de bir kardeşimize hediye etmiştik.Sarayköyde de inşallah kampanyamızı tamamlayıp hediye etmek istiyoruz.Semanur için hayırlı olsun.Rabbim en kısa zamanda şifalar nasip etsin.’’dedi.

Semanur’un anne ve babası, emeği geçenlere teşekkür ederken duygulu anlar yaşadılar. Proğrama,Güney Kaymakamımız Onur Şatıroğlu,İlçe Müftümüz Ahmet Dilek,Garnizon Komutanı, Güney Belediye Başkanımız Halil Ayhan,Güney Müftü Vekili Saffetürrahman Türkmen,daire amirleri ve ilçe halkı katıldı.Proğram,Semanurla birlikte fotoğraf çektirilmesiyle sona erdi.