İLÇE MÜFTÜMÜZÜN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

İLÇE MÜFTÜMÜZÜN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK,Miraç Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

İlçe Müftümüz mesajında ,’’Miraç, bir arınma ve Allah'a yükseliştir.Miraç, Rasülullah’ın şahsında insanlığın önüne açılmış sınırsız bir yükseliş ufkudur. Nefsimizin zaafları bizi her türlü yükselişten alıkoyar. Rabbimiz,bu mübarek gecenin hürmetine, incinmiş kalplerimizi birleştirsin. Birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize gölge düşüren her türlü şiddetten, nifaktan bizleri muhafaza eylesin.

Bu geceye hürmeten, kırılan kalpleri onarmak, yıkılan köprüleri yeniden yapmak, unuttuklarımızı yeniden hatırlamak, yapmamız gereken vazifelerdir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm müslümanların Miraç Kandilini tebrik eder, Kandilin,İlçemize, Ülkemize ve İslam alemine hayırlar getirmesini, insanlığın huzur ve saadetine vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim.’’dedi.