İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI İLÇEMİZDE YAPILDI

İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI İLÇEMİZDE YAPILDI

Her ay düzenli olarak yapılan “İlçe Müftüleri Toplantısı” bu ay İlçe Müftülüğümüzün ev sahipliğinde gerçekleşti. Toplantı,İl Müftümüz Veysel ÇAKI başkanlığında, İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK,İl Müftü Yardımcıları, 18 İlçe Müftüsü ve vekillerinin katılımıyla gerçekleşti.

İl Müftümüzün açış konuşmasıyla başlayan toplantı, gündemdeki konuların görüşülmesiyle devam etti. Toplantıda özellikle yaklaşan Ramazan ayında yapılacak proğramlar,Yaz Kursları,camilerin açık tutulması,cezaevi proğramları ve rotasyon konuları görüşüldü.Toplantıda ayrıca,İlimiz genelinde din hizmetlerinde verimliliğin artırılması ve din hizmetlerinin etkili yürütülmesi konularında da istişarelerde bulunuldu.İl Müftümüz,ev sahipliğinden dolayı İlçe Müftümüze teşekkür etti ve İlçe Müftülerine de başarı dileklerinde bulundu.

Toplantı,İlçe Kaymakamımız Aydın ABAK’ın da katılımıyla yenen öğle yemeği ile sona erdi