İLÇE MÜFTÜMÜZÜN BERAT KANDİLİ MESAJI

İLÇE MÜFTÜMÜZÜN BERAT KANDİLİ MESAJI

İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK,Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İlçe Müftümüz mesajında; Onbir ayın sultanı olan Ramazan ayının müjdecisi olan Mübarek Berat Kandiline ulaşmış bulunmaktayız.Berat Kandili, hatalarımızdan, kusurlarımızdan uzaklaşıp,kalbimizi ve gönlümüzü Yüce Rabbimize,bir daha koparmamak üzere bağladığımız bir gecedir.Bu gece, af ve kurtuluş gecemizdir.Bu gece,Beratımızı almamızın sevinciyle,onbir ayın sultanı Ramazana daha bir sevinçle, azimle hazırlanma gecesidir.Bu gece,ebedi kurtuluş için bir fırsat gecesidir.Bu fırsatı kaçırmamak için, kendimiz, ailemiz,ülkemiz, tüm Müslümanlar ve insanlık için Allah'a niyaz edelim.

Bu vesile ile tüm İslam âleminin Berat Kandilini en içten dileklerimle kutlar, bu mübarek gecenin,milletimizin ve tüm ümmetin birlik, beraberlik ve kardeşliğine, insanlık âleminin de hidayet,barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ederim.’’
dedi.