PERSONELİMİZLE KAHVALTIDA BULUŞTUK

PERSONELİMİZLE KAHVALTIDA BULUŞTUK

İlçe Müftülüğümüzün düzenlemiş olduğu ikinci Kur’an-ı Kerim Hizmetiçi Eğitim Kursu sonunda görevlilerimiz kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltıya İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK,İlçe vaizimiz,kursa katılan imam ve müezzinler katıldı.Kahvaltıda konuşan İlçe Müftümüz,’’ Müftülük olarak görevlerimizden birisi de, görevlilerimizin bilgi ve becerilerini geliştirmeye yardımcı olmamızın yanında, onların daha fazla kaynaşma ve dayanışmasını sağlamaktır. Bu kahvaltımız da bu amaca yöneliktir.Çünkü biz bir aileyiz. Aile  içinde unvan farklılıklarına dayalı bir farklılık söz konusu olamaz.Bizim yatığımız görev, bireysel değil, kolektif bir görevdir.Dolayısıyla başarı da kolektiftir. Din hizmeti, topyekün yapılırsa ancak başarıya ulaşabilir. Arkadaşlarımıza da çalışmalarında kolaylık ve başarılar dilerim.’’  dedi.

Kahvaltıya katılan görevliler,böyle bir kaynaşma ortamı hazırladığı için İlçe Müftümüze teşekkür ettiler.Kahvaltı, görüş ve önerilerin dile getirildiği sohbetle sona erdi.