MÜFTÜLÜĞÜMÜZ ÖĞRENCİLERLE ÇANAKKALE'DE

MÜFTÜLÜĞÜMÜZ ÖĞRENCİLERLE ÇANAKKALE'DE

İlçe Müftülüğümüze bağlı Kur'an Kursu Öğrencilerimizle Müftülük Personelimiz ve Kur'an Kursu Öğreticilerinden oluşan 135 kişilik grup,İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK refakatinde Çanakkale gezisine gitti. Öğrencilerimizin milli ve manevi duygu ve bilgilerini artırmak amacıyla düzenlenen gezi, Eceabat'tan başlanıp Hamidiye ve Mecidiye Tabyaları, Seyit Onbaşı, Kilitbahir, Zığındere Sargı Yeri Şehitliği, Şehitlik Abidesi Anıtı, Alçıtepe, Çimentepe, Conkbayırı, Siperler, Mehmet Çavuş, 57.nci Alay, Kanlısırt, Kabatepe Tanıtım Merkezi,Kocadere Hastane Şehitliği ziyaret edilerek tamamlandı.Gezi ile ilgili olarak İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK; ‘’Personelimiz ve Kur’an Kursu öğrencilerimizle birlikte şehitlerimizle, ecdadımızla buluşmaya, onlara teşekkür etmeye gittik. Onların, gözlerini kırpmadan canlarını feda ettikleri toprakları ziyaret ettik.Toprağı vatan, toplumu millet yapan duyguların nasıl kazanıldığını gördük.Rabbim milletimize bir daha o zamanları yaşatmasın. Bu topraklarımıza düşman çizmesi bastırmasın.Birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi bozdurmasın.’’dedi.

Duygulu anların yaşandığı Çanakkale gezisi oldukça yararlı geçti. Öğrenciler ve Öğreticiler böyle bir geziden çok memnun kaldıklarını dile getirerek İlçe Müftümüze teşekkür ettiler.