İLÇEMİZDE YAZ KURSLARINA YOĞUN İLGİ

İLÇEMİZDE YAZ KURSLARINA YOĞUN İLGİ

Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından "Haydi Çocuklar Kur'an Ayında Kur'an'la Buluşalım" sloganıyla başlatılan Yaz Kurslarına İlçemiz Merkez ve Köylerinde çocuklar yoğun ilgi gösteriyor.

Camileri ziyaret eden İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK,’’Bu yaz, "Haydi Çocuklar Kur'an Ayında Kur'an'la Buluşalım"sloganıyla başlatılan kurslarımıza yoğun talep var.Geçen yıl 625 olan öğrenci sayımızı bu yıl,kapsamlı bir tanıtımla 1035’e çıkardık. Kurslarımızda Kur’an-ı Kerim ve dini bilgiler öğretmenin yanında,Kapalı spor salonunda futbol,voleybol,basketbol ve bedminton dersleri de verdiriyoruz. Çocuklarımız derslere severek geliyorlar.Spor dersleri de verdirmemiz çocukların motivasyonunu daha da arttırmakta.Görevlilerimiz de büyük bir özveri ile çalışmaktalar. Yeni başlayan çocuklarımız da Kur’an okumaya başladılar.Hem görevlilerimize hem de öğrencilerimizin anne babalarına teşekkür ediyorum. dedi.