YAZ KURSU ÖĞRENCİLERİMİZ VE AİLELERİYLE İFTAR

YAZ KURSU ÖĞRENCİLERİMİZ VE AİLELERİYLE İFTAR

İlçemize bağlı Kabaağaç Mahallesinde Yaz Kursuna katılan öğrencilerimiz ve aileleriyle iftar yapıldı.İftara İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK,Kabaağaç Mahalle Camii imamı Mustafa Mollaoğlu,öğrenciler ve aileleri katıldı.Öğrenci ailelerinin katkılarıyla hazırlanan iftara mahalle halkı yoğun ilgi gösterdi.

İftar programında bir konuşma yapan İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK, “Öncelikle böyle bir proğrama destek ve katılımınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu yılki Ramazan teması olan “Vakit İyilik Vakti; Bu Ramazan ve Her zaman” prensibine uygun olarak, Ramazan ayı boyunca vaaz ve sohbetlerimizin yanı sıra, iftar yemekleri ve ihtiyaç sahiplerine alışveriş kartı dağıtımı gibi çalışmalarımıza da devam ediyoruz.Bu akşam da öğrencilerimiz ve aileleriyle iftar yapmak istedik.Çok güzel bir ortam oluştu.Rabbim,bu cennet vatanımızda şu güzel kardeşliğimizi bozdurmasın.İbadetlerimizi de kabul eylesin.’’ dedi.Mahalle sakinleri de böyle bir ortamda olmaktan çok mutlu olduklarını ve emeği geçenlere teşekkürlerini ifade ettiler.

İftardan sonra akşam namazı kılındı.Program,İlçe Müftümüzün sohbeti,yatsı ve teravih namazını kıldırmasıyla sona erdi.