İLÇE MÜFTÜMÜZÜN KADİR GECESİ MESAJI

İLÇE MÜFTÜMÜZÜN KADİR GECESİ MESAJI

İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK,Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.İlçe Müftümüz mesajında;

‘‘Mü’minleri manevî olarak arındıran ve yücelten Ramazan ayının son günlerini idrak ediyoruz. Bu son günlerde bulunan Kadir gecesi, insanlık için kurtuluş vesilesi ve rehberi olan Kur’an’ın indirilmeye başlandığı, huzurun ve barışın bütün dünyayı ihya ettiği, duaların ve tevbelerin kabul olunduğu mübarek bir gecedir. Kur’an, sadece bilgi manzumesi değil, aynı zamanda tüm insanlığın kurtuluşuna vesile olan yol haritasıdır.Onun insanlık ufkunda yanan rahmet nuru, her zaman insanlığı aydınlatmaya devam edecektir. Bize manevi arınma ve bağışlanma fırsatı sunan bu mübarek gecenin ihyası, yaşantımızda ve davranışlarımızda kalıcı değişiklikler meydana getirmesiyle mümkündür.

Bu duygularla,tüm İslam âleminin Kadir Gecesini tebrik ediyor, bu gecede yapılan dua ve yakarışların, İslam âleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, insanlığın barış, huzur ve saadetine vesile olmasını Yüce Mevlâmızdan niyaz ediyorum.’’ dedi.