GÖREVLİLERİMİZ,ÖĞRENCİLERİMİZ VE AİLELERİNE İFTAR

GÖREVLİLERİMİZ,ÖĞRENCİLERİMİZ  VE AİLELERİNE İFTAR

İlçe Müftülüğümüz,Merkez Camilerimizde Yaz Kursuna devam eden öğrenci ve ailelerine iftar verdi.İlçe Müftülüğümüzün düzenlemiş olduğu iftar proğramına İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK,Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş,tüm imam,müezzin ve Kur’an Kursu Öğreticilerimiz ve aileleri,emekli görevlilerimiz ve aileleri,öğrencilerimiz ve aileleri katıldı.

Belediye Havuz başı tesislerinde verilen iftara 1400 kişi katıldı.İftardan önce öğrencilerimiz Kur’an-ı Kerim ve ilahiler okudular.İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK iftardan önce yapmış olduğu konuşmada,’’Öncelikle davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyor,Ramazan ayınızı tebrik ediyorum.Bu iftar proğramını İlçemizde ilk defa düzenlemekle hem öğrencilerimiz ve ailelerinin tanışıp kaynaşmasını hem de bu çocuklarımıza,birlikte iftar yapma heyecanını yaşatmayı amaçladık.Şu anda bu amaçlarımıza ulaştığımızı görüyorum. Bu akşam burada oluşturulan ortam,bu iftarımıza katılan öğrencilerimizin zihinlerinde hep yer edinecektir. Şimdiden bayramınızı tebrik ediyor,çocuklarınız ve sevdiklerinizle birlikte huzurlu,mutlu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum.’’ dedi.

Daha sonra yapılan duanın ardından hep birlikte oruçlar açılarak iftar edildi.İftara katılan aileler,böyle bir proğram düzenlendiği için İlçe Müftülüğümüze teşekkür ettiler.