İLÇE MÜFTÜMÜZDEN BAYRAM MESAJI

İLÇE MÜFTÜMÜZDEN BAYRAM MESAJI

İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK,Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.İlçe Müftümüz mesajında;

’Yaratanımıza karşı kulluk görevlerimizi yapmanın sevinci içerisinde bayrama ulaştık. Bizleri bu mübarek güne kavuşturan Rabbimize hamdolsun.Yüce dinimiz,böyle mübarek günlerde beraber gülmeyi, sıkıntıları beraber paylaşmayı, birlik ve beraberlik halinde olmayı emrediyor. İctimai yardımlaşmanın, karşılıklı sevgi ve saygının en güzel örnekleri bu günlerde görülür. Ramazan Bayramı, yapılan yoğun ibadetlerle, nefsin arzularına set çekilerek Allah’ın emrini yerine getirmede başarıya ulaşmanın bayramıdır. Bayramlar, sevinç ve neşe günleridir; sevme ve sevindirme günleridir. Hayatta olanlarımızı ziyaret ederek,hayatta olmayanlarımızı da dualarımızla sevindirelim. Kardeşlik, sevgi, muhabbet, birlik ve beraberlikle hakka, hakikate, Allah’a ve Rasülüne yaklaşalım. O zaman her günümüz Bayram olacaktır. Bayram,sevgi ve hasretle muhabbetleşme günüdür.  Bu duygularla tüm İslam aleminin, Yüce Milletimizin, hassaten Sarayköylü kardeşlerimin mübarek Ramazan Bayramlarını gönülden tebrik eder, sağlıklı ve afiyetli günler dilerim.’’dedi.