İLÇE MÜFTÜMÜZDEN EN GÜZEL VE ANLAMLI BAYRAM HEDİYESİ

İLÇE MÜFTÜMÜZDEN EN GÜZEL VE ANLAMLI BAYRAM HEDİYESİ

Yürüme engelli Ulaş Özkaynak’a en güzel ve anlamlı bayram hediyesi verildi. İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK  önderliğinde başlatılan Sosyal sorumluluk projeleri neticesinde alınan tekerlekli sandalye, yürüme engelli Ulaş Özkaynak’a Bayramın birinci günü İlçe Müftümüz tarafından hediye edildi.

Bayramın birinci günü  aileyi ziyaret eden İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK;’’Bu yılki Ramazan ayı teması,Vakit İyilik Vakti;Bu Ramazan ve her zaman’’ idi.Biz de daha önceden başlatmış olduğumuz sosyal sorumluluk projelerinden bir tanesi olan engelli kardeşlerimize destek olma çalışmamız kapsamında Ulaş kardeşimize bayram hediyesi olarak tekerlekli sandalye hediye etmeyi planladık ve bayram gününde teslim ettik.Hem biz hem de Ulaş kardeşimiz çifte bayram yaşadık.Biz,toplumda,yaşlısı-genci,zengini-fakiri,sağlıklısı-engellisi hep birlikte yaşamaktayız. Bu hediyemizi de böyle bir günde Ulaş kardeşimize hediye etmenin anlamlı olduğunu düşünüyoruz.İnşallah bu hediyeyle,onun sıkıntılarına bir nebze çare olabiliriz. Bu durumda olan kardeşlerimize elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya devam edeceğiz.Ulaş için hayırlı olsun.Rabbim en kısa zamanda şifalar nasip etsin.’’dedi.

Ulaş’ın anne ve babası, İlçe Müftümüze ve emeği geçenlere teşekkür ederken duygulu anlar yaşadılar. Annesi;12 yıldır çocuğumu sırtımda taşıyorum.Ama artık çok zorlanıyorum.Bir yere götüremiyorum.Allah razı olsun,Müftü Bey, Ulaş’a bu tekerlekli sandalyeyi hediye etti.Bundan sonra çocuğumu dışarılara götürebileceğim.Biz sevindik;Allah da sizleri sevindirsin.’’ dedi.