İLÇE MÜFTÜMÜZ EMEKLİ PERSONELLE KAHVALTIDA BULUŞTU

İLÇE MÜFTÜMÜZ EMEKLİ PERSONELLE KAHVALTIDA BULUŞTU

İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK,çeşitli zamanlarda İlçe Müftülüğümüzden emekli olan din görevlilerimizle kahvaltı programında bir araya geldi. Kahvaltıya, İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK, Daire personeli ve İlçemizde bulunan 18 emekli personel katıldı.Kahvaltı sonrası toplantı salonunda bilgi alışverişinde bulunuldu.İlçe Müftümüz,yapılan faaliyet ve projeler hakkında bilgi verdi.

İlçe Müftümüz,kahvaltı proğramıyla ilgili olarak;"Kıymetli misafirlerimiz, proğramımıza katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Öncelikle şunu söylemek isterim;din gönüllüsü emekli olmaz.Bu din hizmeti,hepimizin sorumluluğunda. Bizim, gittiğimiz yerde, bulunduğumuz ortamda irşat etmek gibi bir yükümlülüğümüz var. Biz,mihraptan, minberden, kürsüden uzak kalamayız,kalmamalıyız.Sizlere her zaman kapımız açık. Hepinize, Cenab-ı Hak’tan, sağlıklı,huzurlu ve hayırlı uzun ömürler diliyorum.” dedi.

Emekli personelimiz de,ilk defa böyle bir proğramda bir araya gelindiğini ve bir vefa örneği sergilendiğini söyleyerek İlçe Müftümüze teşekkür ettiler ve çalışmalarında başarılar dilediler.