İLÇE MÜFTÜMÜZDEN ZİYARET

İlçe Müftümüzden Ziyaret

İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK,Emekli imam İbrahim Özel’i evinde ziyaret etti. Ziyarete İlçe Müftümüzle birlikte İlçe Vaizi M.Kemal Ekicim ve emekli imam Abdullah Güneş katıldı.Bir süredir hasta olan emekli din görevlisi İbrahim Özel’e moral vermek,geçmiş olsun  demek ve unutulmadıklarını göstermek amacıyla evinde ziyarette bulunuldu.

İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK, ''İmamlarımız, emekli dahi olsalar, toplum nazarında hep imam olarak görülürler,unutulmazlar.Biz de emeklilerimizi unutmadık.Bunun için de hem geçmiş olsun demek hem de hayır dualarını almak için ziyarette bulunduk.İbrahim hocamız,Merkez Camiinde uzun yıllar görev yapmış.Rabbim şifalar versin,hayırlı, uzun ömürler versin.’’dedi.

Emekli hocamız İbrahim Özel de ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu,görev yaptığı İlçe Müftülüğü tarafından hatırlanıp ziyaret edilmesinin,kendisini çok memnun ettiğini ifade ederek İlçe Müftümüze ve beraberindekilere teşekkür etti.