İLÇE MÜFTÜMÜZ HACI ADAYLARINA SEMİNER VERDİ

İLÇE MÜFTÜMÜZ HACI ADAYLARINA SEMİNER VERDİ

Diyanet İşleri Başkanlığımızın 2015 yılı hac organizasyonu çerçevesinde bu yıl Denizli İlimizden kutsal topraklara gidecek olan hacı adaylarına, Kafile Başkanı olarak gidecek olan İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK tarafından seminer verildi.

Denizli Ulu Camide verilen seminere İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK,5 din görevlisi,1 bayan irşad görevlisi ve 208 hacı adayı katıldı.Hacı adaylarının oldukça heyecanlı oldukları seminerde İlçe Müftümüz;’’Öncelikle bu kutsal yolculuğa davet edilmiş olmanızdan dolayı hepinizi tebrik ediyorum.Cenab-ı Hak nasip ederse,bu kutsal yolculuğu birlikte yapacağız.Bizler size rehberlik etmeye çalışacağız.Bu yolculukta sizin canınız ve dininiz bize emanet.Biz de bunları buradan teslim aldığımız gibi,en güzel şekilde size bu görevlerinizi yaptırma gayreti içerisinde olacağız.Bu kutsal yolculuk, bir okuldur,eğitimdir.Biz o kutsal topraklarda bulunduğumuz süre içerisinde Allah’ın ve Rasulü'nün (sav) misafiriyiz.Bunu da orada hiçbir zaman unutmayacağız.Orada pek çok insan göreceğiz.Bu insanların tamamının gayesi aynıdır.Duaların makbul olduğu o kutsal yerlerde başta ülkemiz olmak üzere tüm Müslümanlar için dua edeceğiz.İnşallah Rabbim,dualarımızı ve ibadetlerimizi şimdiden kabul eylesin.’’dedi.

Seminer,yolculukla ilgili bilgi verilmesi ve gurupların ayrı ayrı tanışmasıyla sona erdi.