YAZ KURSLARI ARASINDA FUTBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ

İLÇEMİZ YAZ KURSLARI ARASINDA FUTBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ

İlçe Müftülüğümüze bağlı yaz kur’an kursları arasında futbol turnuvası düzenlendi.

Turnuvaya,Müftülüğümüze bağlı camilerde yaz kursuna devam eden öğrenciler arasından seçilen 12 takım katıldı.25’er dakikalık 2 devre şeklinde oynanan maçlara10-14 yaş arası çocuklar katıldı. Cezaevi halı sahasında gerçekleştirilen maçları İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK,cami görevlilerimiz,öğrenciler ve aileleri izledi.

Maçlarla ilgili olarak İlçe Müftümüz;’’Yaz kurslarımıza bu yıl yaklaşık 1.100 öğrenci katıldı.Öğrencilerimiz kurslarda Kur’an-ı kerim,dini bilgiler öğrendiler.Biz de bu kurslardaki öğrencilerimizin motivasyonunu arttırmak ve kaynaşmalarını sağlamak için bu futbol turnuvasını düzenledik.Çok faydalı olduğunu gözlemledik.Çok güzel maçlar izledik.Her takımımızı tebrik ediyorum.Çocuklarımızın ayaklarına sağlık.’’ dedi.

İlk üçe giren takımlara kupa ve hediyeleri,tüm İlçe halkımızın katılacağı kurs sonu kapanış proğramında verilecek.