YAZ KURSU KAPANIŞ ETKİNLİKLERİ YAPILDI

ÖĞRENCİLERİMİZLE YAZ KURSU KAPANIŞ ETKİNLİKLERİ YAPILDI

İlçemizde yaz Kur’an kurslarına katılan öğrencilerimizle piknik yapıldı; at çiftliğinde ata binildi.

Merkez Çarşı Camii,Hükümetönü Camii ve İstasyon Camiine devam eden öğrencilerimizle Havuzbaşı piknik alanında pinik yapıldı.Pikniğe İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK,Cami görevlilerimiz,öğrencilerimiz ve aileleri katıldı.At çiftliğine gitme proğramına ise,Hacı İrfan Mersin Camii ve Cumhuriyet Mahallesi Kur’an kursuna devam eden öğrencilerimiz katıldı.Her iki gurupta da öğrencilerimiz ve aileleri farklı bir gün geçirdiler.Proğramlarla ilgili olarak İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK; ’’Çocuklarımızın motivasyonunu arttırmak,kaynaşmalarını sağlamak,cami ve kurslarımızı sevdirmek için çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Farklı bir gün geçirmiş oluyorlar.Çok da etkili oluyor. Derslerinde daha başarılı oluyorlar. Çocuklarımız daha şimdiden gelecek yaz açılacak kursların hayalini kuruyor. Bu da bizi mutlu ediyor.’’dedi. Öğrencilerimiz ve aileleri,kurslardan ve proğramlardan çok memnun olduklarını belirterek teşekkür ettiler.