YAZ KURSLARI İÇİN MUHTEŞEM KAPANIŞ PROĞRAMI

İLÇEMİZDE YAZ KURSLARI İÇİN MUHTEŞEM KAPANIŞ PROĞRAMI

İlçemizde açılan yaz kur’an kursları için muhteşem bir kapanış proğramı yapıldı. Belediye konferans salonunun tamamının dolduğu proğrama,İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK, Kur’an kursu öğreticilerimiz,imamlarımız,müezzinlerimiz,kursa katılan öğrencilerimiz ve aileleri katıldı.

Proğram,öğrencilerimizin Kur’an okumasıyla başladı.İlçe Müftümüz,açılış konuşması yaptı.Her kurstan bir öğrenci veya bir gurup öğrenci,ilahiler,na’tlar ve dualar okudular. Hem öğrencilerimizin hem de ailelerinin çok heyecanlı oldukları görüldü. Proğram sonunda,daha önce yapılmış olan futbol turnuvasında birinci,ikinci ve üçüncü olan takımlara kupaları verildi.

Proğramla ilgili olarak İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK;’’Çocuklarımız bize Rabbimizin birer emanetidir;gözümüzün nurudurlar.Onları hem maddi hem de manevi yönden geliştirmek bizim sorumluluğumuzdur.Onlar huzurlu,mutlu olursa,biz de oluruz.Onları kaybedersek,biz de kaybederiz.Bu yıl yaz kurslarımıza devam eden yaklaşık 1100 öğrencimize hem Kur’an-ı kerim hem dini bilgiler hem de ahlaki sorumluluklarını öğretmeye çalıştık.Bunların yanında motivasyonlarını arttırmak için de çeşitli faaliyetler yaptık.Bu proğramımızın da amacı,çocuklarımızın kaynaşmalarını sağlamak;aynı zamanda da öğrendiklerinden birer damla sunmalarını sağlamaktır. Proğramın da amacına ulaştığını görüyoruz.Bu proğramlarımızı daha da geliştirerek devam ettireceğiz’’dedi.

Öğrenciler ve aileleri,böyle bir proğram düzenlediği için İlçe Müftülüğümüze teşekkür ettiler.