İLÇEMİZ HACI ADAYLARI DUALARLA UĞURLANDI

İLÇEMİZ HACI ADAYLARI DUALARLA UĞURLANDI

İlçemizden ilk hacı kafilesi İkindi namazında sonra Merkez Ağalar Camiinde yapılan proğramla, kutsal topraklara dualarla  yolcu edildi. Uğurlama törenine İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK, Müftülük personeli ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Hacı adaylarını uğurlama töreninde İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK bir konuşma yaparak bu kutsal yolculuklarını başarı ile tamamlayıp geri sağ salim dönmeleri için kendilerine dua ettiklerini belirterek,hacca gideceklerin birer temsilci olduklarını, bizleri ve ülkemizi en iyi şekilde temsil  edeceklerine inandığını söyleyerek hacca gidenlerden mübarek beldelere ve Rasülullah (sa)’e selam götürmelerini istedi. Daha sonra yapılan dua ile son bulan törene hacı adaylarının yakınlarının yoğun ilgisi olduğu gözlendi.Hac kafilesi ilk önce Medine'ye gidecek. Daha sonra Mekke'ye geçecek olan kafile, hac görevini tamamlayarak Cidde havaalanından Ülkemize geri hareket edecekler. Yakınlarıyla ve sevdikleriyle vedalaşan hac yolcuları otobüslere binerek Kutsal topraklara uçacakları Çardak Havalimanına hareket ettiler.