İLÇEMİZDE CAMİ VE NAMAZLA DİRİLİŞ PROĞRAMI YAPILDI

İLÇEMİZDE CAMİ VE NAMAZLA DİRİLİŞ PROĞRAMI YAPILDI

Diyanet İşleri Başkanlığımızca Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle "Cami Ve Namazla Diriliş"  teması çerçevesinde sabah namazında "Gençlik Huzur'da Buluşuyor" programı İlçemiz Merkez Ağalar Camiinde gerçekleştirildi.

Namazdan önce Yasin-i şerif okundu.  Program, İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK’in  kıldırdığı sabah namazının ardından tesbihat,kaside ve ilahilerle devam etti.

İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK yaptığı konuşmada, ‘’Camilerimiz,Allahın yeryüzündeki evleridir.Cami inşa eden,Allahın evini inşa etmiş demektir. Camiye giren,Allahın evine misafir olmuş demektir. Camiye giren huzur bulur;camiye giren Allahla buluşmanın heyecanını yaşar. Bu sabah,bu camimizde diğer cami cemaatlerimizle birlikte özel bir günde buluşmanın huzurunu yaşıyoruz.Namazlarımızla,dualarımızla Rabbimizin huzurunda buluşuyoruz.Rabbim,tüm şehitlerimizin ve geçmişlerimizin mekânlarını bu dualardan,bu nurlu sabahtan nasiplendirsin.Allah bela ve musibetlerden bizleri muhafaza eylesin;Yavrularımızı da yolundan ayırmasın.” dedi.

Daha sonra İlçe Müftümüzün duasıyla tüm eller semaya açıldı. Memleketimiz, milletimiz ve tüm insanlık için dua edildi.Program, cemaate kahvaltı ikramı ile sona erdi.