İLÇEMİZ BİR KUR’AN KURSUNA DAHA KAVUŞTU

İLÇEMİZ BİR KUR’AN KURSUNA DAHA KAVUŞTU

Sarayköy İlçe Müftülüğümüze bağlı Kabaağaç Mahallesi Kur’an Kursu hizmete açıldı. Açılışa İlçe Kaymakamımız Fatih AKKAYA,İlçe Müftümüz Ahmet Dilek, İlçe Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, daire amirleri ve Mahalle halkı katıldı. İlçe Müftümüz, namazdan önce camide vaaz etti.Hep birlikte öğle namazı eda edildi. Namazdan sonra açılışa geçildi.

Açılışta konuşan İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK, ‘’Bu binanın yapımına destek veren Mahalle halkına ve hayırseverlere, açılışımıza katılan ve bizleri yalnız bırakmayan Sayın Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza,daire amirlerimize ve Mahalle halkına teşekkür ediyorum.Özellikle bayan kardeşlerimiz burada Kur’an eğitimlerini, dini eğitimlerini alacaklar, başka yerlerde öğrenemeyecekleri güzel bilgileri burada öğrenecekler. Burası,onbirinci  Kur’an kursumuz. Üç tane daha kurs açma çalışmamız devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda onları da açmayı planlıyoruz. Bu kursumuzun da İlçemize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. ’dedi.

İlçe Kaymakamımız,yaptıkları konuşmada kursun yapımına destek olan hayırseverlere ve İlçe Müftümüze teşekkür etti. Yapılan duadan sonra kurs hizmete açıldı. Açılıştan sonra kurs gezildi. Program, verilen yemek ikramıyla sona erdi.