HAYIRSEVER VATANDAŞ ARSASINI TÜRKİYE DİYANET VAKFINA BAĞIŞLADI

HAYIRSEVER VATANDAŞ ARSASINI TÜRKİYE DİYANET VAKFINA BAĞIŞLADI

İlçemiz hayırseverlerinden İsmail Kul, Sakarya Mahallesi İstasyon Camii yanında bulunan 168 m2 arsasını Türkiye Diyanet Vakfına bağışladı.Hayırseverimize, Diyanet İşleri Başkanımız ve Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez tarafından  "Teşekkür Belgesi"gönderildi. Teşekkür Belgesi, Müftülük makamında düzenlenen törenle İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK tarafından Hayırsevere takdim edildi.

Bağışlarından dolayı hayırsever İsmail Kul’a teşekkür eden İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK; “Bağışlanan Sadaka-ı Cariyenizi Allah kabul eylesin. İnşallah yapmış olduğunuz bu bağış, en güzel şekilde değerlendirilecektir.Bu davranışınız,diğer vatandaşlarımıza da örnek olacaktır. Şahsınız başta olmak üzere, ailenize ve hayırsever bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Diyanet İşleri Başkanımız Prof.Dr.Mehmet Görmez de Teşekkür Belgesinde;’’Gayr-i menkulünüzü Vakfımıza bağışlamak suretiyle göstermiş olduğunuz alicenaplığa ve Türkiye Diyanet Vakfına duyduğunuz güvene teşekkür eder,bağışınızın Cenab-ı Allah katında makbul olmasını dilerim.’’dedi.