BEYLERBEYİ MAHALLESİ KUR’AN KURSUMUZ AÇILDI

BEYLERBEYİ MAHALLESİ KUR’AN KURSUMUZ AÇILDI

İlçemize bağlı Beylerbeyi Mahallemizde Kur’an kursu dualarla açıldı. Açılışa İlçe Kaymakamımız Fatih AKKAYA,İl Müftümüz Mehmet AŞIK,İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK, İlçe Belediye Başkanımız Ahmet Necati Özbaş,Siyasi Parti İlçe Başkanları,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz,çevre mahalle muhtarlarımız ve Mahalle halkı katıldı.Öğle namazını İl Müftümüz kıldırdı.Namazdan sonra açılışa geçildi.

Kur’an Kursumuzun açılışında konuşan İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK,“Kur’an okumak Allahla konuşmak demektir. Kur’an kurslarımız,kulun Allahla konuşmasını öğrendiği yerlerdir. Burada öncelikle anneler eğitilmektedir.Anne eğitimli olunca,aileler eğitimli olmaktadır.Bu kurslarımızda kalpler imar edilmektedir. Gönüller ona susamıştır.Çünkü gönüller onsuz olamaz. Onun olduğu yere rahmet iner,bereket iner.Buranın yapımında desteği olan herkese teşekkür eder, bu yerlerin sayısının artmasını yüce Mevlamızdan niyaz ederim.” dedi.

Kur’an Kursuna kayıt yaptıran 83 yaşındaki Hatice nine de gözyaşları içinde ‘‘Bu günleri bana gösteren Allahımıza şükürler olsun.Kur’anı öğrenmeden canımı almadı.Kur’an öğreniyorum. Burayı yapanlardan Allah razı olsun.’’ dedi.

Belediye Başkanımız,İl Müftümüz ve İlçe Kaymakamımız yaptıkları konuşmalarda emeği geçenlere ve destek olanlara teşekkür ettiler.Yapılan duadan sonra salâvat ve tekbirlerle kurdela kesildi.Kurs gezildi.Proğram,misafirlere yapılan ikramla sona erdi.