İLÇE MÜFTÜMÜZ,GENÇLERLE BULUŞTU

İLÇE MÜFTÜMÜZ,GENÇLERLE BULUŞTU

İlçe Müftülüğümüz, "Gençlik Buluşması" programı düzenledi.Gençlik Buluşması programına İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK,Milli Eğitim Şube Müdürü,Sarayköy Anadolu Lisesi,Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi,Menderes Anadolu Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri katıldı.

Proğramda konuşan İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK, ‘’Geleceğimizin dünyasında çok özel bir yeri olacak siz değerli gençlerimiz,böylesine sıcak bir ortamda hepinizi sevgiyle ve muhabbetle selamlıyorum. Dinimizin insana,gençliğe verdiği değeri Peygamber Efendimizin hayatında en güzel şekilde görüyoruz.Hz. Peygamber (sav),ideal genci "Neşeyi, Rabbine ibadette arayan gençlik" olarak tarif eder.Sizler,bu ülkenin geleceğisiniz;kendinizi sakın küçük görmeyin.Fatih Han,İstanbulu fethettiğinde sizin yaşınızda idi. Çalışalım, çalışalım, çalışalım; çünkü Rabbimiz ancak çalışan insanları ve nesilleri zafere ulaştırır.İyilik, bereket ve ebedi kurtuluşa vesile olacak en dinamik çalışmalar da daha çok gençlik döneminde yapılıyor. Bu dönemleri en verimli şekilde değerlendirelim.Sizlerle zaman zaman böyle biraraya gelmeyi planlıyoruz.Derslerinizde ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum." dedi.

Daha sonra hep birlikte İzmir Kültür Sahnesi İsmail Gülnar Tiyatrosunun sunduğu ‘’Karar Senin’’ adlı tiyatro seyredildi.Öğrencilerimiz,böyle bir proğram hazırladıkları için İlçe Müftülüğümüze teşekkür ettiler.