İLÇE MÜFTÜMÜZÜN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

İLÇE MÜFTÜMÜZÜN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İlçe Müftümüz mesajında,‘’Peygamber Efendimizin(sav) doğumunun 1445.yıl dönümünü heyecanla idrak ediyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.O’nun doğumuna kadar gönüller mahzun;insanlık çaresizlik içinde idi.Rebiul Evvel ayının onikinci gecesi, âlemlerin sultanı Sevgili Peygamberimiz dünyamızı aydınlattı. O’nun teşrifiyle insanlık yeniden hayat buldu;asr-ı saadet yaşandı.O’nun, ismiyle, ahlakıyla, yaşayışıyla tekrar dünyamızı aydınlatmasını, yaşayışımızın asr-ı saadet olmasını Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum. Her gecemizin mevlid olmasını;bu mevlid kandilinin İslam âleminin kurtuluşuna,kardeşliğine,birlik ve beraberliğine vesile olmasını diliyor,tüm kardeşlerimizin mevlid kandilini tebrik ediyorum.’’dedi.