SABAH NAMAZI BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

İLÇEMİZDE SABAH NAMAZI BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

İlçe Müftülüğümüzün organize ettiği sabah namazı buluşmalarına ilgi artarak devam ediyor.Bu hafta Merkez Hacı İrfan Mersin Camiinde sabah namazı buluşması yapıldı. Sabah namazı buluşmasına İlçe Kaymakamımız Sayın Fatih AKKAYA,Belediye Başkanımız Ahmet Necati ÖZBAŞ, İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK, işadamı Oktay Mersin,İlçemiz görevlileri ve 120’ye yakın  cemaat katıldı.

Buluşma,sabah ezanının okunmasıyla başladı.Ezanın okunmasıyla birlikte İlçe Kaymakamımız ve diğer misafirler camiye geldiler.Görevlilerimiz tarafından Yasin-i şerif ve aşırlar okundu.Sabah namazını İlçe Müftümüz kıldırdı.Namazdan sonra tesbihat yapıldı,dua edildi.Proğram sonunda camimize maddi ve manevi destek olan işadamı Oktay Mersin’e Kaymakamımız tarafından teşekkür plaketi verildi.İşadamı Oktay Mersin;’’Bir yıl önce de burada bir sabah namazında buluşmuştuk.Her proğramda ayrı bir yenilikle karşılaşıyorum. Geçen yıl da çok büyük katılım vardı,bu yıl daha fazla.Birçok yerden çeşitli vesilelerle plaket aldım ama ilk defa bir camide ve sabah namazında bir hediye alıyorum.Bizi bir araya getiren ve bu ilkleri yaşatan İlçe Müftümüze çok teşekkür ediyorum.’’dedi.

İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız da İlçe Müftümüze teşekkür ettiler. Misafirlere kahvaltı ikram edildi.Buluşma,İlçe Müftümüzün yaptığı dua ile sona erdi.