İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZDEN KÜLTÜR SANAT ETKİNLİĞİ

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZDEN KÜLTÜR SANAT ETKİNLİĞİ

İlçe Müftülüğümüzün organizesi ile kültür etkinlikleri çerçevesinde Belediye konferans salonunda ‘’KARAR SENİN’’adlı tiyatro oyunu sahnelendi.İlçe Müftülüğümüz,Belediye ile işbirliği yaparak İzmir Kültür sahnesi İsmail Gülnar tiyatrosunun sergilediği ‘’Karar Senin’’ adlı tiyatro oyununa İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK,Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve çok sayıda vatandaş katıldı. Seyircilerin dikkatle ve heyecanla izlediği programa yoğun bir ilgi oldu.

Proğram sonunda bir konuşma yapan İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK,’’Müftülük olarak cemaatimize sadece camide vaazla dini anlatmaya çalışmıyoruz. Onlara dışarıda da dini anlatmaya çalışıyoruz.Bu yollardan birisi de tiyatrodur.Sergilenen oyunda da gördüğümüz gibi,bir annenin, evladına abdesti,namazı,dini nasıl anlatabileceğini gördük.Ümit ediyorumki bu tiyatroyla hepimize verilen bir mesaj olmuştur.Bu tiyatro da neymiş deyip de bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum.’’dedi.

Belediye Başkanı ve vatandaşlar,böyle farklı bir etkinliğe imza attığı için İlçe Müftümüze ve Müftülük çalışanlarına teşekkür ettiler.