İLÇE MÜFTÜMÜZDEN HAFIZ GÖREVLİYE UMRE ÖDÜLÜ

Kategori:Müftülük Haberleri (2016)

İLÇE MÜFTÜMÜZDEN HAFIZ GÖREVLİYE UMRE ÖDÜLÜ

İlçe Müftümüz,hafız görevliyi umre ile ödüllendirdi.İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK,hatimle teravih namazı kıldıran görevliyi umre ile ödüllendirdi.

Konu ile ilgili açıklama yapan İlçe Müftümüz;‘‘Görev yaptığımız yerlerde göreve başladığımızda görevli arkadaşlarımıza, ‘Hafız olmayan görevlilerimiz hafızlığa başlar ve tamamlarsa; hafız olan görevlilerimiz de hafızlığını tekrar ederek hatimle teravih namazı kıldırırsa, umre ile ödüllendireceğiz’ diye söz veriyoruz.Burada da aynı sözü verdik.Hafız görevlimiz Ramazan Sağ da hafızlığını bize dinletti ve Ramazanda hatimle teravih namazı kıldırdı. Elhamdülilleh biz de vermiş olduğumuz söz gereği, görevlimizi 24 günlük umreye gönderiyoruz.Yolu açık olsun.Rabbim güle güle gidip gelmeyi nasip etsin. O Kutlu beldeye bizden selam götürecek.İnşallah,Vatanımız,milletimiz, âlem-i islâm ve bizler için de dua eder.Diğer görevlilerimizi de böyle uğurlamayı ümit ediyoruz.’’dedi.

İmam-hatip Ramazan Sağ da böyle bir imkanı sağladığı için İlçe Müftümüze teşekkür etti. Görevlimiz,diğer umrecilerle birlikte dualarla Medine-i Münevvere’ye uğurlandı.