KIBRIS BOĞAZİÇİ CAMİİNE YARDIM ELİ

Kategori:Müftülük Haberleri (2016)

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZDEN KIBRIS BOĞAZİÇİ CAMİİNE YARDIM ELİ

Maddi imkansızlıklar sebebiyle yarım kalan cami inşaatına İlçe Müftülüğümüz yardım elini uzattı.İlçe Müftülüğümüz,Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İskele İlçesi Boğaziçi Köyü Camii inşaatına yardım elini uzattı.

Konu ile ilgili olarak İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK,’’ Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İskele İlçesi Boğaziçi Köyü muhtarımız bizle irtibata geçti.Camilerinin durumundan ve köy halkının maddi imkansızlarından bahsetti. Biz de İlçe Müftülüğü olarak gerekli resmi izinleri aldıktan sonra bu camimizin inşasına yardımcı olmaya çalışıyoruz.İnşallah en kısa zamanda tamamlanır.Oradaki kardeşlerimiz de daha güzel bir mekanda ibadet ederler. Camilerimiz,bir beldenin Müslümanlık belgesidir,o yerin tapusudur. Peygamber Efendimiz (sa) Medine-i Münevvere’ye hicretinde,önce mescid inşa etmiştir. Atalarımız da adım attıkları her yere cami inşa etmişlerdir. Bu camimize de yardım konusunda bize destek olan herkesten Rabbim razı olsun. Hayırlarını kabul etsin.’’dedi.