SARAYKÖY İMAM HATİP ORTAOKULUNDA TECVİD KİTABI DAĞITIMI

Kategori:Müftülük Haberleri (2016)

SARAYKÖY İMAM HATİP ORTAOKULUNDA TECVİD KİTABI DAĞITIMI

İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK,kendi hazırlamış olduğu Tecvid ve Kıraat Kuralları isimli kitabını Sarayköy İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine hediye etti.

Kitap dağıtım proğramında konuşan İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK,öğrencilere hitaben;’’Peygamber Efendimiz (sav.),insanların faydalanacağı bir eser bırakanların,öldükten sonra amel defterlerinin kapanmayacağını haber veriyor.Biz de bu müjdeye nail olabilmek için bu kitabımızı hazırladık.İnşallah nail oluruz.Bu kitabımızın,Kur’an okuyan herkese,özellikle imam hatip öğrencilerimize faydalı olabileceği kanaatindeyiz.İnşallah faydalanır, bize de dua edersiniz.Hepinize derslerinizde ve hayatınızda başarılar dilerim.’’dedi.

Okul Müdürü İsmail Vural da İlçe Müftümüze teşekkür ederek,’’Böyle bir kitap öğrencilerimizin bu konudaki bir ihtiyacını gidermiş oldu.Bu konuda ve her zaman bize destek olan İlçe Müftümüze kendim ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum.’’dedi.Öğrenciler de memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.