İLÇEMİZ ŞÜHEDANIN İZİNDE,HUZURDA NİYAZDA

Kategori:Müftülük Haberleri (2016)

İLÇEMİZ ŞÜHEDANIN İZİNDE,HUZURDA NİYAZDA

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü vesilesi ile İlçe Müftülüğümüze bağlı Çarşı Camiinde “Şühedanın İzinde,Huzurda Niyazdayız”  konulu anma programı düzenlendi. Proğrama İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK,Merkez Camilerimizin görevlileri ve İlçe halkı katıldı.Namazdan önce Yasin-i Şerif okundu.Sabah namazını İlçe Müftümüz kıldırdı.Namazdan sonra tesbihat,tekbir,tehlil ve Kur’an-ı Kerim okundu.Günün ve vaktin anlam ve önemini belirten sohbet yapıldı.Daha önce okunan 125 hatimlerin duası yapıldı. Proğrama katılanlara kahvaltı ikram edildi.

Program,İlçe Müftümüzün yaptığı yemek ve birlik duasıyla sona erdi.Program sonunda misafirler,İlçe Müftümüz ve görevlilerle musafahalaşarak emeği geçenlere teşekkür ettiler.