KUR’AN KURSLARIMIZIN KUTLU DOĞUM ÖZEL PROĞRAMI

Kategori:Müftülük Haberleri (2016)

KUR’AN KURSLARIMIZIN KUTLU DOĞUM ÖZEL PROĞRAMI

İlçe Müftülüğümüze bağlı Kur’an Kurslarımız tarafından, Kutlu Doğum Haftası vesilesiyle bayanlara özel bir program düzenlendi.

Kur’an Kurslarımız tarafından bayanlara özel düzenlenen Kutlu Doğum programı, Belediye Konferans salonunda yapıldı. Katılımın yoğun olduğu proğramın açılış konuşmasını yapan İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK,‘‘Bugünlerde Hz.Peygamberi anlamaya her zamankinden daha fazla muhtacız.Dünyamız ateş içinde.Onun ferahlatıcı ruhuna ihtiyacımız var.Onun birlik,beraberlik sağlayacak ruhuna ihtiyacımız var.Sevgili Peygamberimizin bize öğrettiği İslamî prensiplerin hayatımıza aksederek dünya ve ahiret mutluluğumuza vesile olmasını diliyorum.Hz.Peygamberi anmamızın, insanlık onurunu yeniden canlandırmaya vesile olmasını diliyorum.Bu proğramın hazırlanmasında emek sarfeden Kur’an Kursu Öğretici ve öğrencilerimize; katılımınızdan dolayı sizlere ve konferans verecek olan konuşmacımıza teşekkür ediyorum.’’ dedi ve salondan ayrıldı.

Proğram,Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti.Her Kur’an Kurslarımızdan öğrenciler ilahiler,şiirler okudular.Bir gurup öğrencimiz de ‘İnsanlık onuru’ adlı piyesi sergiledi.İl Vaizesi Aliye Arslan "Hz. Peygamber,Tevhid ve Vahdet" konulu konferansını sundu. Proğram,ilkokul,ortaokul ve liseler arasında yapılan yarışmalarda dereceye girenlere hediye takdimi ile sona erdi.