ENGELLİ UMRECİLERİMİZ DÖNDÜ

Kategori:Müftülük Haberleri (2016)

ENGELLİ UMRECİLERİMİZ DÖNDÜ

İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK rehberliğinde Umreye giden 64 kişilik engelli umre grubu Denizliye döndü.11 günlük umre ziyareti kapsamında ilk olarak Medine-i Münevvereye, oradan da Mekke-i Mükerremeye geçen kafileye İlçe Müftümüz başkanlık yaptı.

Umre ile ilgili değerlendirme yapan İlçe Müftümüz;’’Engelli kardeşlerimizle çıktığımız bu kutlu yolculuğu tamamlayıp memleketimize döndük.Kardeşlerimizin de ifade ettikleri gibi hakikaten unutulmaz bir 11 gün yaşadık. Dolu dolu günler geçirdik.Bu kardeşlerimiz engellerine rağmen canla başla ibadetlerini yaptılar.İbret alınacak çok güzel durumlar yaşandı.Onların heyecanını anlatmak mümkün değil. Onların bu gayretlerini TRT ve Diyanet TV. ekipleri çektiler.Belgesel olarak yayınlanacaklar.İzleyecek kardeşlerimiz de bunlardan ibret alacaklardır.Rabbimize ne kadar şükretsek, ne kadar hamdetsek azdır. Yüce Rabbim oralara gitmek isteyenlere en kısa zamanda ziyaret etmeyi nasip etsin.” dedi.