İLÇEMİZDE KAHVALTILI BAYRAMLAŞMA PROĞRAMI YAPILDI

Kategori:Müftülük Haberleri (2016)

İLÇEMİZDE KAHVALTILI BAYRAMLAŞMA PROĞRAMI YAPILDI

İlçemizde,bayram namazından sonra kahvaltılı bayramlaşma proğramı yapıldı.Büyük bir manevi huzurla, yoğun ve bereketli geçen Ramazan ayının sonunda halkımızla Merkez Ağalar Camii bahçesinde bayramlaşma proğramı yapıldı.

Proğrama İlçe Kaymakamımız Fatih AKKAYA,İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK,Garnizon Komutanı J.Üstğm.Uğur Özcan,Belediye Başkanı A.Necati Özbaş,İlçe Emniyet Müdürü Alper Akbaba,İlçe Başkanları,Müftülük Personelimiz ve vatandaşlarımız katıldı.Sabah namazından sonra İlçe Müftümüz Ahmet Dilek vaaz etti.Hep birlikte bayram namazı kılındı ve dua edildi.Namazdan sonra cami bahçesinde bayramlaşma proğramına geçildi.Proğrama,ilk defa olması dolayısıyla da,halkımızdan yoğun bir katılım oldu.Çevre cami cemaatinden de katılımlar oldu.Bayramlaşma sonunda cami bahçesine ve parka kurulan masalarda kahvaltı ikramı yapıldı ve sohbetler edildi.Proğramdan dolayı İlçe Kaymakamımız ve vatandaşlarımız teşekkür ederek,bu proğramların birlik,beraberlik ve kaynaşma açısından devam etmesini temenni ettiler.

Protokol üyeleri, daha sonra şehit ailelerimizi ziyaret ederek hem bayramlarını kutladılar hem de şehitlerimiz için dua ettiler. İlçemizdeki Jandarma ve polis karakolları, itfaiye amirliği ile cezaevini de ziyaret eden protokol üyeleri, vatandaşlarımızın güveni ve rahatı için bayram günlerinde nöbet tutan kardeşlerimize kolaylıklar dileyerek bayramlarını kutladılar.